Pappa Fredrik

Imorgon blir William hela 2 månader, tiden går fort! Snart springer han väl runt här också! :)

Vi har varit på BVC igår och tagit vaccin mot rotavirus. Det är et virus som orsakar kräkningar och diarée samt tarmvred. . Det vill vi inte att lillkillen ska ha!
Som tur var så behövdes det inte tas med spruta, utan man fick det som droppar i munnen, skönt :)
Passade på att väga honom när jag var där och nu väger han hela 5620g, han har gått upp nästan 2 kg sen födelsen.
Vi ska dit på ordinarie besök på torsdag också. .

William har nu en pappa på pappret också, vi har nämligen varit och skrivit på ett faderskapsintyg. Helt sjukt att man måste göra det för att man inte är gifta. Vad är det som säger att ens man är pappan till barnet bara för att man råkar vara gifta innan man skaffar barn? Aja, det gick iaf fort och hon hade ingen som helst tvekan om att William inte var Fredriks son.
Hur kan man ha det när ha ser ut som en liten minifredrik =P

Var skönt att fredrik var hemma så tidigt, så kunde vi ta en lång promenad efter mötet. Vi gick dit också, men tog en längre promenad tillbaka :) Lite bättre väder idag än det var igår. Klappade desstom en häst på vägen tillbaka, fantastisk att vi bor så nära naturen men ändå inte långt bort från stan, gillas! :) 

Snart kommer fredrik hem från träning så vi ska laga lite middag :)
William sitter och roar sig i sin babysitter. Fantastiskt tycker mamma som inte alltid vill ha en bebis hängande på armen, speciellt inte när han nu väger nästan 6 kg! =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0